Moderator: fantomasz
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Ukryj linki do posta |
adams pisze:Powiem w prost od jakiegos czasu jestem namietnym sluchaczem Redshiftteraz aktualnie mocno walkuje Obliwion i Fautline .Moge powiedziec ze ta grupa jest tym czyms w czym mozna sie zadurzyc
chodz mialem wczesniej do czynienia z nagraniami tej grupy ( pierwsze dwie plyty ) lecz nie zwracalem dokladnie na ich tresc teraz pragne wiecej zaglebic sie w tajniki .....moje pytanie jest takie czy beda inne reedycje plyt tej grupy ? Na groovie widze jest pierwsza lecz mam nadzieje ze i nastepne beda tez
czy cos wiadomo o pozostalych krazkach ?
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Rork pisze:2) Od ilosci słuchaczy, którzy wyraża zainteresowanie (chęć kupna) na reedycję pozostałych albumów (np. na albumy Siren i Ether Mark ma ok. 50 zgłoszeń:)
Ukryj linki do posta |
Rubycon pisze:Rork pisze:2) Od ilosci słuchaczy, którzy wyraża zainteresowanie (chęć kupna) na reedycję pozostałych albumów (np. na albumy Siren i Ether Mark ma ok. 50 zgłoszeń:)
Podaj mnie jako 51. Oczywiście ze względów materialnych nie kupię wszystkich na raz ale tak po 1 na miesiąc owszem.
Ukryj linki do posta |
Belmondo pisze:Rubycon pisze:Rork pisze:2) Od ilosci słuchaczy, którzy wyraża zainteresowanie (chęć kupna) na reedycję pozostałych albumów (np. na albumy Siren i Ether Mark ma ok. 50 zgłoszeń:)
Podaj mnie jako 51. Oczywiście ze względów materialnych nie kupię wszystkich na raz ale tak po 1 na miesiąc owszem.
I ja sie dopisuje.
Pozdr
Ukryj linki do posta |
adams pisze:Powiem w prost od jakiegos czasu jestem namietnym sluchaczem Redshiftteraz aktualnie mocno walkuje Obliwion i Fautline .Moge powiedziec ze ta grupa jest tym czyms w czym mozna sie zadurzyc
![]()
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
tygrys pisze:Ciekawe, kiedy te trzy nowe (Toll, RW2 i remaster Redshift) Redshifty będą u Ziemowita,
bo jak na razie widzę u niego tylko Faultline i Oblivion.
Z tego sklepu na redshift.biz da się zamówić do Polski? A jeśli tak, to ile sobie liczą za przesyłkę?
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
Rzeczywiście znakomicie imitują brzmienia lat 70 tych w idealny sposób wykorzystując wszystkie smaczne składniki - to się słucha pierwszorzędnie martwi mnie jednak pewna wtórność...wiem że oddają tym hołd tamtym czasom ale...no wlasnie ale. Co do wcześniejszych płyt pewno sobie przypomnę ale nieprędko bo tyle nowości ostatnioadams pisze:Mam czesto skojarzenie ze to gra Tangerine Dream w innej troche formie i lepszej ? bardziej dopracowanej
Ukryj linki do posta |
spawngamer pisze:martwi mnie jednak pewna wtórność...wiem że oddają tym hołd tamtym czasom ale...no wlasnie ale.
Ukryj linki do posta |
po tym jak Lawler wlazł w New Age to się chyba zgodzę -ale duzo mlodziezy depcze im po pietach....Belmondo pisze:spawngamer pisze:martwi mnie jednak pewna wtórność...wiem że oddają tym hołd tamtym czasom ale...no wlasnie ale.
Ale zwaz, ze wlasnie z takim zalozeniem powstaje ich muzyka. To ma byc wlasnie "tamta" muzyka. Gorzej jakby to byl niezamierzony efekt. Imho robia to obecnie najgenialniej i pozostalym naprawde daleko do nich.
Pozdr
Ukryj linki do posta |
Ukryj linki do posta |
ale tu nie musisz wynajmować samochodu żeby dojechać że o samolocie nie wspomnę...Bart pisze:Ale ceny! To już taniej nas wyniosło kupić nowe Redshifty za funciaki w Liphook.
Ukryj linki do posta |
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Użytkownicy online: 1 :: 0 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 1 gość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość