RetroCasio CZ3000

czyli instrumenty sprzed lat...

Moderator: fantomasz


Autor tematu
jezin
Nowicjusz
Posty: 19
Rejestracja: 13 kwie 2014, 22:45
Lokalizacja: GSL Opolskie
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Casio CZ3000

Post #107246 autor: jezin » 29 kwie 2014, 19:34

Mam okazję u kolegi pogrywać na tym sprzęcie, i pytanie czy bez cartridża idzie zrobić i zapisać własne brzmienie? A jak tak, to w jaki sposób to zapisać :)

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

 
TEST
Awatar użytkownika

kraftpop
Twardziel
Posty: 741
Rejestracja: 21 mar 2009, 17:30
Lokalizacja: Stara Lubovna (SVK)
Jestem muzykiem: Nie
Ulubieni wykonawcy: Kraftwerk
Płeć: Mężczyzna - Mężczyzna
Kontaktowanie:
Status: Offline

Post #107255 autor: kraftpop » 03 maja 2014, 14:51

Ja tylko to, ze tak wygliada ten synth:

Obrazek
"Stale pracujeme na novej hudbe, nas koncept clovek-stroj stale funguje, nezastavil sa."
(RALF HÜTTER, 9.7.2014)

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Autor tematu
jezin
Nowicjusz
Posty: 19
Rejestracja: 13 kwie 2014, 22:45
Lokalizacja: GSL Opolskie
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #107257 autor: jezin » 03 maja 2014, 16:44

Dobra już mi się udało ogarnąć zapis. Mogę zapisać aż 32 brzmienia, szaleństwo :D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta

Awatar użytkownika

brood.k
Stary wyga
Posty: 318
Rejestracja: 20 lis 2009, 20:39
Lokalizacja: Poznań
Jestem muzykiem: Tak
Płeć: Mężczyzna - Mężczyzna
Wiek: 41
Kontaktowanie:
Status: Offline

Post #107272 autor: brood.k » 04 maja 2014, 22:08

Ciesz się i z tego, ja w Poliwoksie nie mogę zapisać nic :D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Autor tematu
jezin
Nowicjusz
Posty: 19
Rejestracja: 13 kwie 2014, 22:45
Lokalizacja: GSL Opolskie
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #107277 autor: jezin » 04 maja 2014, 23:22

Ale przynajmniej gałkami pokręcisz, i w czasie rzeczywistym też, a ja muszę klepać cyferki i ciężko to ogólnie ogarnąć :D

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


PM7
Beton
Posty: 901
Rejestracja: 15 wrz 2012, 22:28
Lokalizacja: z nienacka
Jestem muzykiem: Nie wiem
Płeć: Nieokreślona - Nieokreślona
Status: Offline

Post #107373 autor: PM7 » 20 maja 2014, 16:48

brood.k pisze:ja w Poliwoksie nie mogę zapisać nic


Jak czegoś nie ma, to nie ulegnie awarii.

Link:
BBcode:
HTML:
Ukryj linki do posta
Pokaż linki do posta


Wróć do „Retro”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Studio Nagrań : Zastrzeżenia