Ulubieni wykonawcy: ::: VANGELIS :::
Enneagram: 5w4 Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 1587 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-10, 15:08 Koncert JMJ - Hala Stulecia - Wrocław 06.05.2009
Cytat:
Mistrz muzyki elektronicznej wystąpi na w naszym kraju w ramach światowej trasy koncertowej "World Arena Tour". Jarre obiecuje, że dzięki unikalnej i zupełnie nowej super produkcji, będzie w stanie podzielić się energią jaka towarzyszyć może tylko koncertom plenerowym i emocjami, jakie rodzą się podczas intymnych koncertów halowych.
Ceny biletów: 175 zł, 195 zł oraz 660 zł (pakiet VIP).
Enneagram: 1w2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Wrz 2005 Posty: 58 Skąd: Świecie
Wysłany: 2008-12-10, 19:04
A kiedy ten koncert w Krakowie, co?
Niech wyda na dvd stare koncerty, są świetne. O nowych jak w Herzouga albo milenijny pod piramidami (no ten może taki nowy też nie jest, ale już wtedy był bdb sprzęt do rejestrowania) nie wspomnę. Dlaczego U2 może swoich fanów tym uraczyć, a JMJ woli wciskać T&T?
Ulubieni wykonawcy: J.M.Jarre, Tangerine Dream, Klaus Schulze
Wysłany: 2008-12-11, 17:29
Jeszcze emocje nie opadły po "Oxygene Tour" a tu się szykuje kolejny koncert. I tym razem mam zamiar się pojawić (rząd 10, miejsce 17 ) Jeszcze jakby Klaus zawitał znów w Polsce,ale tym razem bez żadnego wyjca i nic więcej do szczęscia nie potrzebuję
Ulubieni wykonawcy: JMJ, MO, MC (Enigma), Vangelis, TD, Kraftwerk
Wysłany: 2008-12-11, 18:27
tommsonn napisał/a:
tym razem bez żadnego wyjca
Przesadzasz :>
kamil93 napisał/a:
na 80% nie wpadnę...
Na dzień dzisiejszy ja tak samo. No chyba że w styczniu będzie sprzedaż biletów jeszcze na normalne miejsca, albo ktoś rzuci czymś dobrym na Allegro...
Ulubieni wykonawcy: ::: VANGELIS :::
Enneagram: 5w4 Pomógł: 4 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 1587 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-12, 19:32
Jak to go nie chcą wytwórnie...pewnie za wysokie warunki finansowe stawia...nie może się pogodzić, że nie jest gwiazdą? Może T&T to była desperacka próba zaistnienia jako gwiada młodzieży a nie starych el-fanów?
_________________ Always look on the bright side of life...
Jeszcze parę lat temu bym był nieziemsko podniecony tym koncertem! Jarre w moim mieście!!! Ale to co ten facet wyprawia już nie jest nawet śmieszne! Skusiłbym się jeszcze jakby ceny biletów były na poziomie tych na Krakowski Kraftwerk! Ale za ok 200zł no way!!! No może gdyby to było samo Oxygene albo Equinoxe a tu szykuje się jarmarczny szoł w stylu Solidarnosc tyle, że pod dachem...zapewne Jarre znowu zamiast grać będzie pajacykował i naciskał klawisze w wyłączonych instrumentach ...troche slajdów z rzutnika, kolorowe światełka i kasa w portfeliku
Im więcej czytam nt. koncertu (koncertu?!) Jarre'a na Torwarze... zarówno opinii fanów jak i analiz muzyków znających "rzemiosło klawiszowe", tym bardziej upewniam się że TO czego, byłem zresztą, świadkiem - TO SZCZYT SYFU I BADZIEWIA jakiego dawno nie doświadczyłem
Przykro mi, bo nawet nie poczułem choć JEDNEJ ciarki podczas owego wieczora (kilku z Was doznało przynajmniej tego...) a zachowanie TEJ GWIAZDY (?!) po koncercie czyli godzenie sie na "reglamentację widzeń" przez jakiegoś kmiota przy bramie - to już totalne DNO
Nie widzę różnicy pomiędzy Jarre'm a Stachurskim w wykonywaniu swojego repertuaru a ten drugi pewnie byłby przynajmniej zadowolony z tłumu czekającego pod bramą... no chyba że JMJ-towi puściły gumki w gaciach od skakania albo wywichnął sobie bark od "dynamicznego grania" (tak tak, nie myślę o pajacykach tylko o GRANIU! pierwszy raz widziałem jak ktoś napierd...la w kalwiaturę z TAKIM IMPETEM!)
Ulubieni wykonawcy: JM Jarre, Kraftwerk
Enneagram: 4w5 Pomógł: 15 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Mar 2007 Posty: 1238 Skąd: Radom
Wysłany: 2008-12-14, 18:08
Cytat:
pierwszy raz widziałem jak ktoś napierd...la w kalwiaturę z TAKIM IMPETEM!)
także pierwszy raz coś takiego widziałem. Archiwalny SMS jaki wysłałem do kolegi który był na drugim końcu:
Cytat:
Żal mi tych analogów ;(
Kur*a mać! Nie jestem w stanie pojąć co to było, a jak sobie próbuję wyobrazić to co... będzie?
Cytat:
NIE CHCĘ JARRE'a we Wrocławiu
Także nie chcę, a mój komentarz mógłbyć tylko jeden jak się dowiedziałem, że za kilka miesięcy znowu będzie, żeby zedrzeć z fanów-debili forsę. Oto taki: "niech wyp****ala z Polski i nie wraca więcej!" Teraz jakiego albumu by nie nagrał, nawet LEPSZEGO od Oxygene czy Equinoxe, nie zjawię się na jego koncercie.*
*wyjątek - coś na wzór co najmniej Paris la Defense, tu pozwalam na PB.
NIE CHCĘ JARRE'a we Wrocławiu, proszę jeszcze raz o Manuela i Kraftwerk
Byłem na KK byłem na JMJ.
KK - koncert
JMJ - chgw co...
Nie tylko Ty jesteś tutaj mocno wkurzony... Panowie, piszemy pismo od polskich el-fanów, że go nie chcemy tu? Bo to zdzierstwo, 195zł za taki chłam...(bilety 175,195,600zł O_o)
Kurde, muszę się odprężyć przy czymś miłym...
...T&T **
** - żart rzecz jasna
Pozdrawiam zdruzgotanych
Kamil S.
[ Dodano: 2008-12-14, 18:10 ]
a_tomek napisał/a:
Przykro mi, bo nawet nie poczułem choć JEDNEJ ciarki podczas owego wieczora (kilku z Was doznało przynajmniej tego...)
Ja miałem, na początku, kiedy pobiegliśmy pod scenę porobić zdjęcia z analogami. Stać tak blisko ARP2600, RMI, 4 Eminentów i Moogów... Piękne...
Jak skomentować koncert? Nie było źle, ale ilość głupaw, pajacyków, biegania, nadmiernego wczuwania się...
Ale podsumowując było ok.
Zdecyduj się wreszcie jak było, bo zaczynam się gubić w Twoich opiniach na temat Warszawy.
PS. Ja chociaż nie popieram bardzo wielu poczynań JMJ to do Wrocławia się wybiorę, bo mam ochotę zobaczyć na własne oczy czy Jarre faktycznie sięgnął dna. A i forumowiczów będzie można spotkać.
Ostatnio zmieniony przez jarre3 2008-12-14, 18:39, w całości zmieniany 3 razy
za kilka miesięcy znowu będzie, żeby zedrzeć z fanów-debili forsę.
Z jakiej racji, mając pretensje do JMJ, obrażasz w chamski sposób jego fanów ? Nikt z nas nie jest ubezwłasnowolniony i sam podejmuje decyzję o kupnie biletu.
kamil93 napisał/a:
Panowie, piszemy pismo od polskich el-fanów, że go nie chcemy tu?
kamil93 napisał/a:
niech wyp****ala z Polski i nie wraca więcej!
To świadczy chyba o Twojej dość niskiej kulturze. Nawet w stosunku do wroga tak się nie pisze. Nie mówiąc już o podobno jednym z "ulubionych wykonawców"...
kamil93 napisał/a:
Bo to zdzierstwo, 195zł za taki chłam...(bilety 175,195,600zł O_o)
Czy to będzie chłam, czy nie, zobaczymy. Wszak nasz koncert będzie pierwszym z tej tury. A fakt faktem, ceny biletów są b. wysokie, a dodając do tego niedawny koncert w W-wie i koszty z nim związane, sieczka dla portfela. Ale to jeszcze nie powód, by się wyżywać w taki sposób ...
_________________ "I'm looking ... I'm looking for my dreams..."
Ostatnio zmieniony przez Arcanos 2008-12-14, 18:57, w całości zmieniany 1 raz