Ulubieni wykonawcy: Klaus Schulze, Philip Glass, stare Tangerine Dream, Opeth, Lustmord, Stephan Micus
Enneagram: 4w5 Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 29 Mar 2004 Posty: 3777 Skąd: warszaWieś
Wysłany: 2008-12-17, 23:12
Cytat:
Nadchodząca trasa, World Arena Tour, to przede wszystkim spektakularna produkcja przygotowana specjalnie dla sal koncertowych. To również muzyka z jego najbardziej rozpoznawalnych albumów.
Znaczy się takie Dream Mixes po francusku...
Tak z ciekawości zaglądam na rysunek hali - gdzie może być scena?
_________________ J@rεk
Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[J.C.Somoza]
Ulubieni wykonawcy: Klaus Schulze, Philip Glass, stare Tangerine Dream, Opeth, Lustmord, Stephan Micus
Enneagram: 4w5 Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 29 Mar 2004 Posty: 3777 Skąd: warszaWieś
Wysłany: 2008-12-18, 09:38
radek tymecki napisał/a:
na środku
Na tych krzesełkach?
_________________ J@rεk
Zacząłem podejrzewać,
a teraz boję się, że wiem na pewno.
[J.C.Somoza]
Scena w Hali Ludowej jest ustawiana po jednej ze stron ( po tej stronie gdzie ejst mniej siedzisk widownii) Hala jest konstrukcją okrągłą, jest sporo miejsc stojących przed sceną a wszystko to solidny beton (nie gierkowy) nie wpadający w żadne rezonanse przy dobrym nagłośnieniu dźwięk potrafi być całkiem fajny ale słychać pewne pogłosy. Nie jest to wszak hala koncertowa a w dodatku jej akustyka ( projektowana przez Niemców) została zmieniona w procesie modernizacji trybun ( plastikowe krzesełka itp)....ale już niedługo Wrocław zyska sale koncertową z prawdziwego zdarzenia
Ulubieni wykonawcy: JMJ, MO, MC (Enigma), Vangelis, TD, Kraftwerk
Wysłany: 2009-01-16, 17:47
radek tymecki napisał/a:
nagrał całkowicie sam. jedyną osobą ktora miała wkład był michel geiss który naprawił stare klamoty potem nagle znalazł oxy 7-13 już w sprzedaży
Oxygene nagrał sam. Oxygene 7-13 nagrał sam. Z tego wynika, że powinien pozbyć sie tej swojej Jaśkowej gromadki (Rimbert i spółka) i spowrotem zacząć w ciszy nagrywać nowy album samemu - bo wygląda na to, że to mu wychodzi najlepiej :>
A cała ta Arena to takie kolejne Tour typu Oxygene - z tym że z innymi utworami. Mam gdzieś czy w Gdańsku był PB czy go nie było - wiem że tamten koncert bardzo mocno przeżyłem - mam nadzieję, że kiedyś jeszcze raz taki koncert w Polsce JMJ zagra - te Tour całe wszystkie Jego mnie jakoś nie urzekają...
Czyli co, będą największe przeboje z Teo i Teą w roli głównej? I te koszmarne aranżacje starych kawałków, znane z "Aero"? I Jasiek w podskokach uderzający w talerze? E, dzięki.
mylisz się. wystarczy że lookniesz na zdjęcia ukazujące się co jakiś czas. jeszcze więcej analogowego sprzętu, patrick rondat. raczej nie będzie disko disko
Obym się mylił Być może Jasiek zrozumiał, że ma głównie swoich wiernych, zagorzałych fanów, których nie warto robić w trąbkę na rzecz nowego, 17-letniego targetu.
Witam!No właśnie -jak wyżej.Na "Tubie"jest już parę fragmentów.W komentarzach przeważają pozytywy.A co było zagrane?Było może coś z zapowiadanej , nowej płyty?